Как да влезете във вашия Game VPS сървър с FTP клиент

Използването на FTP е необходимо за много неща, като например качване на архиви, файлове и т.н. Силно ви препоръчваме да използвате FileZilla, тъй като този FTP клиент е удобен и лесен за използване за почти всички устройства.

Свали FileZilla (Windows и Mac OS): https://filezilla-project.org/download.php?show_all=1

За достъп до файловете на вашия GameVPS сървър с FTP клиент като FileZIlla, ще трябва да използвате вашите root данни, които ще намерите на вашия имейл, след като поръчката е активна.

1. След като отворите имейла, който съдържа информация за вашия сървър, ще видите 3 вида информация, това са IP, потребителско име и парола, както е показано на тази снимка:

2. Информацията от имейла трябва да бъде попълнена във вашия FTP клиент (FileZilla) за целта трябва да отворите FTP програмата FileZilla и да попълните вашите детайли:



Моля обърнете внимание на порта! По дефоулт ssh порта е 22, но ако вече сте сменили вашия ssh порт, моля използвайте порта, който сте задали във ssh конфигурацията. 

След като настройките ви бъдат попълнени и сте задали вашия порт, натиснете "Quickconnect" и ще се свържете със сървъра си! При свързване с вашия сървър, може да ви излезе известие от FTP клиента за неизвестен криптиращ ключ на хоста:



Всичко което трябва да направите е просто да отбележите отметката и да натиснете "OK"


Моля, уведомете ни, ако имате нужда от допълнителна помощ, с удоволствие ще Ви помогнем! Може да се свържите с нас по всяко време, като натиснете тук!

  • 3 Потребител/я намират това за полезно
Беше ли полезен този отговор?

Свързани статии

Как да променим MySQL паролата с помощта на PHPMyAdmin

Смяната на MySQL паролата е нужна предимно за по-голяма безопастно на вашия MySQL сървър и база...

Powered by WHMCompleteSolution